Om Sonja

Dagene er fulde af gode oplevelser med vores hunde, og hvor er det bare dejligt at have det rigtige grej. Både når det gælder hund og hundefører. 
Jeg gør en stor indsats for at finde funktionelle must-have i bedste kvalitet. Derfor slipper du for at lede i timevis, i flere forskellige forretninger, når det gælder udstyr til hund, hundefører og jæger.

Du finder de bedste must-have på sonjashundeudstyr.dk

 

Webshoppen sonjashundeudstyr.dk gik online d. 8. juni 2017  i starten med et mindre udvalg. Der kommer nye varer på lager hver uge, så sortimentet bliver gradvist større. 

 

 

Jeg har siden 1996 arbejdet med e-handel, så det er min store interesse for e-handel kombineret med min interesse for hundetræning og jagt, der førte til at sonjashundeudstyr.dk blev en realitet. Jeg har 2 labrador, som jeg træner og går på markprøver med. I min fritid er jeg træner i Dansk Retriever Klub Nordsjælland når tiden tillader det.

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@sonjashundeudstyr.dk hvis du har ideer til hundeudstyr du ville ønske at jeg forhandler. 

 

Følg sonjashundeudstyr.dk på Facebook
Gå ikke glip af særlige tilbud, konkurrencer og spændende nyheder.

Facebook.com/sonjashundeudstyr.dk